Politiek

Sinds mijn studententijd ben ik politiek actief, maar al veel eerder was ik bezig met hoe Nederland en de samenleving eigenlijk werkt. Wat ‘recht’ is, hoe dat wordt bepaald en wie dat bepaalt. Maar bovenal: hoe ik iets kon betekenen in die samenleving. Niemand leeft voor zichzelf en ik voel de verantwoordelijkheid om dat wat ik mee heb gekregen van waarde te laten zijn voor anderen. Dat is me ook met de paplepel ingegoten. Combineer dat met een gezonde kritische houding, dan is de politiek al snel in zicht.

Sinds 2014 draai ik mee in de Hengelose CDA gemeenteraadsfractie. Een betere stad begint bij jezelf! Sinds januari 2018 mag ik de fractie aanvoeren. We hebben na de verkiezingen in maart 2018 vier zetels in de raad, plus twee fractievertegenwoordigers die ook in de politieke markten/commissies het woord mogen voeren. En daarnaast is er een schil van mensen die dichtbij ons staan en op allerlei manier ondersteunen en helpen. Zo werken we met een uitgebreid team aan een stad die we door willen geven. Mooi werk!

Op deze site zet ik zo nu en dan mijn eigen belevenissen en gezichtspunten. Wil je meer van het CDA Hengelo volgen? Kijk dan op http://www.CDAHengelo.nl of volg ons via social media.