Dag 8: Hard, hard werken

We begonnen met een ontbijtje bij Boma in Animal Kingdom Lodge. Heel, heel, heel, heel erg fijn. Het blijft een prachtig hotel en Boma een favoriet. 

We hadden ook een stevige bodem nodig, want we moesten heel erg hard werken de rest van de dag. Er stonden ons heel wat kilometers te wachten. En wel hier.

Premium Outlet Orlando, International Drive

 

Ryan mocht ook mee.

 

We moeten ons hoofd erbij houden, bij dat harde werken.

Hier ging het verder.

Florida Mall

Kerst! Kerst!Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst! Kerst!

En na deze dag hard werken aten we onze eerste (en waarschijnlijk laatste) hamburger van de vakantie, want je moet gewoon bij de Five Guys zijn geweest.

De lekkerste onsmakelijk ogende burgers die er zijn.

Dus dit was het uitzicht vandaag 🙂

7 thoughts on “Dag 8: Hard, hard werken

  1. Uitlokking en verslavernij, het zijn de kenmerken van de consumptiemaatschappij. Er wordt misbruik van jullie gemaakt en het is een misdadige uitputtingsslag. Over 200 jaar spreken we schande van de praktijken van Simon en de Five Guys maar voorlopig zitten jullie er maar mooi mee….

  2. Hahahahaha !!!! Geweldige dagen weer !!!! Ik zie dat Ryan zijn auto heeft ingeruild; terecht ! En de economie moet blijven draaien in Florida, erg belangrijk 😉 ! Heerlijk jullie zo te zien genieten. En ik zie jullie stralen, mooi !!

  3. Wat een zware dag. Maar goed doorstaan. Jullie kunnen het ! Er tegen aan,de rest van de vakantie dagen gaan jullie ook lukken. 🙂 🙂

  4. Wat een heerlijke dag, shoppen is daar zo fijn. En ik zie lekkers van B&BW, jee wat zou ik graag die kerstgeuren daar gaan ruiken haha. Lijkt me allemaal zo lekker.
    En zit nu te wachten tot mijn eten klaar is terwijl ik dit lees, dus honger. En dan die burger van Five Guys zien…. het water loopt me in de mond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *