Dag 11 – Bryce Canyon

Dag 11 Bryce National Park

Hanneke ligt al lekker te slapen, dus vandaag een kleine blog met veel foto’s 🙂
Na een redelijk goeie nacht eerst maar eens beginnen met ontbijt. Bij dit hotel zit het ontbijt er bij in, dus acht uur ’s morgens was iedereen klaar voor een heerlijk ontbijtje. Een goeie bodem is nooit weg, want we moeten nog een stukje rijden naar Bryce National Park. De weg is makkelijk, namelijk 70 mijl rechtdoor. Ons hotel ligt aan de doorgaande route naar Bryce. Het is al een feest om hier te rijden.

Uiteraard moeten we een aantal keren stoppen om foto’s te maken van de geweldige rode rotsformaties. Een stop bij het visitorcenter van Red Rock kan natuurlijk niet uitblijven om twee redenen: de eerste reden is dat er uiteraard geplast moet worden en de tweede reden is dat we willen kijken of we daar een stempel kunnen halen. Hier bleek dat het een National Forest is en we hier geen officiële cancellation voor ons paspoort kunnen krijgen. Maar natuurlijk gaat de stempel wel in ons boekje! En uiteraard een token mee! Trouwens in Red Rock kwam ons Disneygevoel weer helemaal boven. Als je hier bent heb je het idee dat je bij Big Thunder Mountain in Disney bent!

Daarna doorgereden naar Bryce. Wat een mooi park weer! Erg fijn dat je hier gewoon met je auto naar de verschillende uitkijkpunten kunt rijden en dus niet afhankelijk bent van de bus. En Bryce is een stuk rustiger dan de Grand Canyon!

Ons diner hebben we lekker in een lokaal restaurant hier in Kanab gedaan.

Morgen via Zion naar Las Vegas!

6 thoughts on “Dag 11 – Bryce Canyon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *